Steam buns med pulled pork og grønnsaker

Steam buns med pulled pork og grønnsaker

Hatting Steam buns er asiatiske dampede brød. Fyll dem med pulled pork og grønnsaker og nyt et ekte måltid fra Østen. Det er nesten som å være der. Velbekomme – 吃吃吃

Til 6 Steam buns med pulled pork og grønnsaker trenger du

6 Hatting Steam buns
300 g pulled pork
Hoisinsaus
2 gulrøtter
2 stilker vårløk
1/2 agurk
Srirachasaus

Slik gjør du:

1. Skjær gulrøtter, agurk og vårløk i tynne staver.

2. Bland Hoisinsaus med pulled pork under oppvarming.

3. Damp Steam buns i ca. 5 minutter i damprist eller bambuskurv i kasserolle (evt. 1 min. i mikro 600W).

Tilberedning i kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på Steam buns på risten og kok opp under lokk.  Tips: legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast.                  La det dampe i 5 minutter.

4. Fyll de dampede brødene med grønnsakene og kjøtt. Topp gjerne med sterk Srirachasaus.

Her finner du flere oppskrifter med Steam buns