Hatting Steam buns er asiatiske dampede brød. Fyll dem med pulled pork og grønnsaker og nyt et ekte måltid fra Østen. Det er nesten som å være der. Velbekomme – 吃吃吃
Til 6 Steam buns med pulled pork og grønnsaker trenger du
6 Hatting Steam buns
300 g pulled pork
Hoisinsaus
2 gulrøtter
2 stilker vårløk
1/2 agurk
Srirachasaus
Slik gjør du:
1. Skjær gulrøtter, agurk og vårløk i tynne staver.
2. Bland Hoisinsaus med pulled pork under oppvarming.
3. Damp Steam buns i ca. 5 minutter i damprist eller bambuskurv i kasserolle (evt. 1 min. i mikro 600W).
Tilberedning i kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på Steam buns på risten og kok opp under lokk. Tips: legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast. La det dampe i 5 minutter.
4. Fyll de dampede brødene med grønnsakene og kjøtt. Topp gjerne med sterk Srirachasaus.