Steam buns med taco-vri

Steam buns med taco-vri

Lyst til å pimpe opp tacoen? I denne smakfulle oppskriften har vi tatt utgangspunkt i en asiatisk rett som er piffet opp med meksikanske smaker. Passer utmerket til helgekosen sammen med familie og venner.

Til fylte steam buns med taco-vri (6 stk) trenger du:

1 pakke Hatting Steam buns
1 pakke Tulip Pulled Pork taco
1 glass tacosaus
2 stk tomater
Frisk koriander
Revet ost

Guacamole:

2 stk avokado
Limesaft
1 stk hvitløksfedd
0,5 stk chili
0,5 stk rødløk
Salt og pepper

Slik gjør du:

Lag guacamole. Mos avokadoen med gaffel og press i litt limesaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper.

Tilbered pulled pork. Stek pulled pork taco i 20-25 minutter sammen med stekesjy og tacokrydder. Riv deretter kjøttet fra hverandre med to gafler.

Tilbered steam buns. I kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på steam buns på risten og kok opp under lokk.  Tips: Legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast. La det dampe i fem minutter.

Tilberedning i mikro: Ett minutt på 600W

Sett frem alt sammen, la gjestene fylle sine steam buns selv med tacokjøtt, tacosaus, tomater, guacamole og ost .

Oppskrift og foto er utviklet i samarbeid med Tulip

Her finner du flere fristende oppskrifter med steam buns fra Hatting

Se ingrediensliste og næringsinnhold for steam buns