Lyst til å pimpe opp tacoen? I denne smakfulle oppskriften har vi tatt utgangspunkt i en asiatisk rett som er piffet opp med meksikanske smaker. Passer utmerket til helgekosen sammen med familie og venner.
Til fylte steam buns med taco-vri (6 stk) trenger du:
1 pakke Hatting Steam buns
1 pakke Tulip Pulled Pork taco
1 glass tacosaus
2 stk tomater
Frisk koriander
Revet ost
Guacamole:
2 stk avokado
Limesaft
1 stk hvitløksfedd
0,5 stk chili
0,5 stk rødløk
Salt og pepper
Slik gjør du:
Lag guacamole. Mos avokadoen med gaffel og press i litt limesaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper.
Tilbered pulled pork. Stek pulled pork taco i 20-25 minutter sammen med stekesjy og tacokrydder. Riv deretter kjøttet fra hverandre med to gafler.
Tilbered steam buns. I kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på steam buns på risten og kok opp under lokk. Tips: Legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast. La det dampe i fem minutter.
Tilberedning i mikro: Ett minutt på 600W
Sett frem alt sammen, la gjestene fylle sine steam buns selv med tacokjøtt, tacosaus, tomater, guacamole og ost .
Oppskrift og foto er utviklet i samarbeid med Tulip
Her finner du flere fristende oppskrifter med steam buns fra Hatting