Pølser med tomat- og mozzarellatopping

Pølser med tomat- og mozzarellatopping

True Style Chicago pølsebrød med sesamfrø og deilig tomat- og mozzarellatopping løfter pølsemåltidet.

Til 10 pølser med topping trenger du

10 Hatting True Style Chicago pølsebrød
10 pølser av høy kvalitet
20 cherrytomater
20 små mozzarellakuler eller 2 mozzarellaoster
En god neve fersk basilikum
En neve ruccola
Tynn stripe innkokt balsamico på toppen
30 gram ristede pinjekjerner

Stek pølser i stekepanne, på grill eller i ovn. Del cherrytomatene i små biter. Del mozzarellakuler i to eller en vanlig mozzarellaost i små biter.

Varm pølsebrødet litt i ovnen eller på grillen. Legg pølsen i brødet og dander med cherrytomater mozzarellaost, basilikumblader, litt rucculasalat, balsamico og pinjekjerner.

Her finner du inspirasjon til flere pølsemåltider.