Pølser med tomat- og mozzarellatopping

Pølser med tomat- og mozzarellatopping

True Style Chicago pølsebrød med sesamfrø og deilig topping løfter pølsemåltidet.

Til 10 porsjoner trenger du

10 Hatting True Style Chicago pølsebrød med sesamfrø
10 pølser av høy kvalitet
20 cherrytomater
20 små mozzarellakuler eller 2 mozzarellaoster
En god neve fersk basilikum
En neve ruccola
Tynn stripe innkokt balsamico på toppen
30 gram ristede pinjekjerner

Stek pølser i stekepanne, på grill eller i ovn. Del cherrytomatene i små biter. Del mozzarellakuler i to eller en vanlig mozzarellaost i små biter.

Varm pølsebrødet litt i ovnen eller på grillen. Legg pølsen i brødet og dander med cherrytomater mozzarellaost, basilikumblader, litt rucculasalat, balsamico og pinjekjerner.