Pølser med paprika-, tomat- og chilitopping

Pølser med paprika-, tomat- og chilitopping

Prøv pølser med en spennende topping! Med denne oppskriften får du en ny vri på pølsemåltidet. Kanskje noe å prøve neste gang du inviterer til grillfest? Vi anbefaler å bruke pølser av god kvalitet og gjerne en litt sterk og god sennep til denne retten.

Til 10 pølser med topping trenger du

10 gode pølser
10 True Style Chicago pølsebrød
1 ss smør
2 gule paprikaer
1 ss olje
30 gule cherrytomater
½ chili
1 neve bladpersille
Sterk sennep

Del paprikaene i smale strimler og stek dem i litt olje til de blir myke.

Lag tomatsalsa ved å finhakke cherrytomater, chili og bladpersille. Bland det godt og smak til med salt og pepper.

Stek pølsene i stekepanne med litt smør eller grill dem over indirekte varme på grillen. Varm pølsebrødene noen minutter i stekeovn eller grill.

Fyll pølsebrødene med pølser, pannestekt paprika og tomatsalsa. Topp med en god sennep.

Lyst på mer inspirasjon til grillmaten? Her finner du alle våre True Style-oppskrifter!