Pølser med eplesalsa og friterte løkringer

Pølser med eplesalsa og friterte løkringer

Dette er et komplett pølsemåltid med friske smaker! Vi har brukt vegetarpølse og vegansk majones, men du kan fint bruke helt vanlige grillpølser av høy kvalitet. Her smaker toppingen så mye at du gjerne kan gå for en pølse med litt nøytral smak.

Til 10 pølser med eplesalsa trenger du

10 stk True Style Chicago pølsebrød
10 gode pølser
Koriander

Eplesalsa

2 grønne epler
1 ts Sriracha-saus
1 ts spisskummin, malt
En god neve koriander
1 liten rødløk
Saften fra ½ lime

Skrell eplene og kutt dem i små terninger terninger. Finhakk rødløk og koriander. Bland sammen og smak til med Siracha, limesaft, salt og pepper.

Løkringer

2 delikatessseløk eller sjalottløk
1 egg
1 dl melk
½ dl øl
Olje til fritering

Rør sammen øl, melk, egg og mel til en jevn røre og la den svelle i 30 min. Kutt løken i fine ringer og dypp dem i røren før de friteres i olje på ca 180 grader til de har en fin gyllen farge.

Siracha-majones

200 g majones
1 ss Sriracha-saus
Saften fra ½ lime
Salt og pepper

Bland sammen og smak til.

Grill pølsene forsiktig på grillen på lav varme. Mot slutten av tiden griller du pølsebrødene lett. La pølsene hvile litt før servering og ha pølsene i brødet. Topp med eplesalsa og friterte løkringer og Siracha-majones. Topp med litt frisk koriander.