Kyllingburger med tandoorisaus

Kyllingburger med tandoorisaus

Til denne kyllingburgeren med tandoorisaus har vi lånt smaker fra det indiske kjøkken. Vi liker den best med glansede og myke True Style Bistro hamburgerbrød!

Til 6 kyllingburgere trenger du

6 Hatting True Style Bistro hamburgerbrød
6 kyllingbryst
Tandoorikrydder
100 g yoghurt
50 g majones
1 agurk
1 rødløk
Fersk koriander

Del hvert kyllingbryst i to på langs. Gni dem inn med litt av tandoorikrydderet, salt og pepper. Grill eller stek dem til de er gjennomstekte, men fremdeles saftige.

Bland yoghurt og majones og smak til med tadoorikrydder. Kutt rødløk og agurk i tynne skiver.

Grill eller varm hamburgerbrødene og smør innsiden av brødene med yoghurtsausen. Legg to kyllingbiter toppet med agurksiver, rødløk og fersk koriander i hvert hamburgerbrød.

Lyst på flere hamburgeroppskrifter? Sjekk her.