Burger med sopp og syltet rødløk

Burger med sopp og syltet rødløk

Brioche er burgerelskernes hemmelighet. Gyllenbrune, søte, superluftige og myke burgerbrød som løfter frem umamismaken sammen med kjøtt, trøffelmajones og sopp.

Til 6 burgere trenger du

6 True Style Brioche hamburgerbrød
6 hamburgere
6 skiver cheddarost
240 g blandet frisk sopp (Shiitake, sjampinjonger etc.)
60 g romanosalat
180 g trøffelmajones (tilsett litt trøffelolje i en god majones)

Til syltet rødløk

2 stk rødøk
0,5 dk eddik 7 %
1 dl sukker
1 dl vann

Begynn med å lage syltet rødløk. Kok opp alle ingrediensene uten løken. Kutt rødløken i tynne halvmåneskiver og hell syltelake over løken. La det stå tildekket ca en time før bruk.

Lag trøffelmajones ved å blande majones og trøffelolje etter smak. Stek soppen.

Stek hamburgerne ca. 2 min på hver side i stekepanne, på grill eller i ovn. Legg på skiver med mild cheddar når du har snudd burgerene en gang, og la den smelte.

Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen, stekepannen eller i brødristeren. Legg bunnen på burgerbrødet nederst og legg på en saftig burger med ost. Bygg opp med sopp, syltet løk og til slutt litt trøffelmajones før du har på Brioche-toppen.