True Style Bistro hamburgerbrød er alle burgerelskeres hemmelighet. Gyldenbrune, søte, superluftige og myke burgerbrød som løfter frem umamismaken sammen med kjøtt, trøffelmajones og sopp.
Til 6 burgere med sopp trenger du
6 True Style Bistro hamburgerbrød
6 hamburgere
6 skiver cheddarost
240 g blandet frisk sopp (Shiitake, sjampinjonger etc.)
60 g romanosalat
180 g trøffelmajones (tilsett litt trøffelolje i en god majones)
Til syltet rødløk
2 stk rødøk
0,5 dk eddik 7 %
1 dl sukker
1 dl vann
Begynn med å lage syltet rødløk. Kok opp alle ingrediensene uten løken. Kutt rødløken i tynne halvmåneskiver og hell syltelake over løken. La det stå tildekket cirka en time før bruk.
Lag trøffelmajones ved å blande majones og trøffelolje etter smak. Stek soppen.
Stek hamburgerene i cirka to minutter på hver side i stekepanne, på grill eller i ovn. Legg på skiver med mild cheddar når du har snudd burgerene en gang, og la den smelte.
Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen, stekepannen eller i brødristeren. Legg bunnen på burgerbrødet nederst og legg på en saftig burger med ost. Bygg opp med sopp, syltet løk og til slutt litt trøffelmajones før du har på Bistro-toppen.
Lyst på mer inspirasjon til grillmaten? Her finner du alle våre True Style-oppskrifter!