Burger med blåmuggost, sopp og timian

Burger med blåmuggost, sopp og timian

Lag din egen burger med blåmuggost. En tykk og deilig burger med smaksrik topping og et glanset burgerbrød. Dette må vel være den ulitmate hjemmelagde burgeren?

Til 6 burgere med blåmuggost trenger du

6 True Style Bistro hamburgerbrød
1,5 kg karbonadedeig
1 egg
1 ss mel
Salt og pepper
1 neve hakket timian
2 fedd finhakket hvitløk
150-200g Selbu blå eller annen blåmuggost
12 aromasopp
1 liten rødløk
6 ss BBQ-saus
1 pose ruccola

Bland karbonadedeig, egg, mel, salt, pepper, timian og hvitløk i en bolle og elt det godt sammen. Form seks store hamburgere. Stek dem først i en stekepanne med smør og olje til de har fått en fin skorpe. Legg en skive Selbu blå på hver burger og etterstek i ovnen til osten har smeltet og burgerne er faste og har ønsket stekegrad.

Stek soppen i litt smør. Kutt rødløk i tynne båter.

Pannestek brødet slik at det blir gyllent og lunt. Smør BBQ saus på bunnbrødet og topp med ruccola. Legg på burger, stekt sopp og rødløk. Topp gjerne med litt fersk timian før du har på toppbrødet – og serverer!

Lyst på mer inspirasjon til grillmaten? Her finner du alle våre True Style-oppskrifter!

One thought on “Burger med blåmuggost, sopp og timian

Comments are closed.