Burger med blåmuggost, sopp og timian

Burger med blåmuggost, sopp og timian

Tykk og deilig burger med smaksrik topping og et glanset burgerbrød. Dette må vel være den ulitmate hjemmelagde burgeren?

Til 6 porsjoner trenger du:
True Style Brioche hamburgerbrød
1,5 kg karbonadedeig
1 egg
1 ss mel
Salt og pepper
1 neve hakket timian
2 fedd finhakket hvitløk
150-200g Selbu blå eller annen blåmuggost
12 aromasopp
1 liten rødløk
6 ss BBQ-saus
1 pose ruccola

 

Slik gjør du:
Bland karbonadedeig, egg, mel, salt, pepper, timian og hvitløk i en bolle og elt det godt sammen. Form seks store hamburgere. Stek dem først i en stekepanne med smør og olje. Legg en skive Selbu blå på hver burger og etterstek i ovnen til osten har smeltet og burgerne er faste og har ønsket stekegrad.

Stek soppen i litt smør. Kutt rødløk i tynne båter.

Pannestek brødet slik at det blir karamellisert og lunt. Smør BBQ saus på bunnbrødet og topp med ruccola. Legg på burger, stekt sopp og rødløk i tynne båter. Topp gjerne med litt fersk timian før du har på toppbrødet – og serverer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *