Baconburger for to

Baconburger for to

Hvis dere ikke er mange til middag er det greit å kjøpe små pakker for å slippe matsvinn. Her er oppskrift på to gode baconburgere med cheddar, frisk urtedressing og grønnsaker.

Til 2 baconburgere trenger du

2 True Style Chicago hamburgerbrød 2-pk
2 hamburger
2 skiver cheddar
2 skiver bacon
6 cherrytomater
2-4 sylteagurker
2 ss rømme
1 liten neve urter (gressløk, basilikum)
2 ts sennep
Friséesalat
Basilikumblader

Sett stekeovnen på 200 grader. Legg bacon på en stekeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen til det er gyllent.

Rør sammen rømme og hakkede urter til dressing. Del cherrytomatene i to.

Stek hamburgerne med litt smør i stekepanne eller på grill og krydre med salt og pepper til slutt. Ha en skive cheddar på hver burger og legg på et lokk slik at osten smelter.

Rist brødene i stekepanne eller grill slik at det blir lunt på innsiden av topp og bunn.

Legg friséesalat på bunnbrødet, topp med urtedressing og litt sennep. Ha deretter på hamburger, cherrytomater, sylteagurk, bacon, basilikumblader og topp med brød.

Lyst på mer inspirasjon til grillmaten? Her finner du alle våre True Style-oppskrifter!