NYHET: Tin & Spis-rundstykker til hverdagen

NYHET: Tin & Spis-rundstykker til hverdagen

Med den nye Tin & Spis-serien med ferdigstekte ciabatta-rundstykker fra Hatting har du alltid ferskt brød og variasjon på måltidene i hverdagen. 

Produktene skal kun tines og er perfekte i matpakken.

Ferske rundstykker når du trenger det, uten at de må varmes for optimal spiseopplevelse, det er Tin & Spis! Siden du kan ta opp akkurat så mye brød du trenger, blir det også minimalt med matsvinn.

Undersøkelser viser at nordmenn ønsker seg sunne alternativer i matpakken og er lei av å kaste brød som blir tørt og mugner. Med Tin & Spis er det enkelt å variere og kaste mindre.

Farvel til tørt brød som må kastes. Velkommen til deilige, ferske bakervarer som kan smøres halvtint til matpakka etter 15 minutter og nytes etter én time på kjøkkenbenken.

Nå hos REMA 1000: Ferdigstekte ciabatta

Først ut i den nye, røde Tin & Spis-serien i frysedisken er to typer ciabattaer hos REMA 1000.

Ferdigstekt grov ciabatta og ciabatta med frø er perfekte i matpakken da de kan smøres halvtint og dermed bidrar til å holde pålegget ferskt lenger. De egner seg også godt som frokost, tilbehør til middagen, turmat eller som et mellommåltid, for eksempel etter skoletid. Har man ekstra dårlig tid, kan man ha ferske rundstykker klare etter et lite minutt i mikroovnen.

Sjekk ut våre matpakketips med Tin & Spis

Tin og Spis ciabatta er rundstykker som passer perfekt i matpakka

Grov ciabatta

  • Barnevennlig helt uten hele frø og korn
  • 3 kaker på Brødskala’n (62% grovhet)
  • Nøkkelhullsmerket
  • 6 stykk i posen / Holdbare 3 dager etter opptining

Se ingrediensliste og næringsinnhold

Ciabatta med frø

  • Bakt og toppet med frø og kjerner
  • 2 kaker på Brødskala’n (27% grovhet)
  • Ekstra smak og tyggemotstand
  • 6 stykk i posen / Holdbare 3 dager etter opptining

Se ingrediensliste og næringsinnhold

Rundstykker bakt med surdeig i Norge

Våre to typer “Tin & Spis”-ciabatta bakes ved bakeriet vårt i Lier sør for Oslo, med vår egenutviklede surdeig. Dette gir en mild syrlighet og saftig konsistens.

Produktene er ekstra saftige siden deigen modnes lenge mellom elting og forming, og hever lenge. Til slutt stekes ciabattaene i steinovn slik at den intense varmen fra steinen gir en sprø skorpe, mens innsiden er myk og saftig.

Hatting har sitt utspring i Danmark og er tuftet på dansk baketradisjon og ekspertise. Vi vet at norske forbrukere ønsker seg kortreist og bærekraftig mat. Dette kan vi tilby fra vårt moderne bakeri i Lier. Dette er bakgrunnen for slagordet “Bakt med dansk lidenskap i Norge” som pryder posene.