Fransk hotdog med pølse og syltet rødløk

Fransk hotdog med pølse og syltet rødløk

Fransk hotdog er mest kjent som et pølsebrød fylt med pølse, ketchup, sennep og eventuelle andre dressinger. Har du litt syltet rødløk til, gir du måltidet det lille ekstra.

Til 3 fransk hotdog trenger du:

1 pk Hatting French hot dog baguette 
3 stk pølser etter ønske
Sylted rødløk – ferdig kjøpt eller laget selv
1 stk hjertesalat
Sennep
Ketchup
Majones
Persille

Ingredienser til syltet rødløk:
2 rødløk
1 dl vann
1 dl sukker
1 dl eplesidereddik

Slik gjør du:

Start med den syltede rødløken. Kok opp lake av vann, sukker og eplesidereddik. Skjær rødløken i tynne skiver. Ta kasserollen med lake av platen og bland inn rødløken. La den stå å trekke i minimum 30 minutter.

Varm brødene i tråd med instruksjonene under. Bland deretter sennep og majones 50/50 og fyll ketchup og sennepsmajonesen i brødene. Ha til slutt i pølsene. Finhakk litt persille og dryss på. Legg på syltet rødløk og ta et hjertesalatblad rundt brødet. Velbekomme!

Slik lager du grillmerker på fransk hotdog-brød:

French hot dog- baguetter kan enten varmes kort på grillen, eller i grilljern et par minutter slik at de får lekre grillmerker. Om grillmerkene ikke er så viktig for deg, kan du alternativt varme brødene i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter.