Fransk hotdog er mest kjent som et pølsebrød fylt med pølse, ketchup, sennep og eventuelle andre dressinger. Har du litt syltet rødløk til, gir du måltidet det lille ekstra.
Til 3 fransk hotdog trenger du:
1 pk Hatting French hot dog baguette
3 stk pølser etter ønske
Sylted rødløk – ferdig kjøpt eller laget selv
1 stk hjertesalat
Sennep
Ketchup
Majones
Persille
Ingredienser til syltet rødløk:
2 rødløk
1 dl vann
1 dl sukker
1 dl eplesidereddik
Slik gjør du:
Start med den syltede rødløken. Kok opp lake av vann, sukker og eplesidereddik. Skjær rødløken i tynne skiver. Ta kasserollen med lake av platen og bland inn rødløken. La den stå å trekke i minimum 30 minutter.
Varm brødene i tråd med instruksjonene under. Bland deretter sennep og majones 50/50 og fyll ketchup og sennepsmajonesen i brødene. Ha til slutt i pølsene. Finhakk litt persille og dryss på. Legg på syltet rødløk og ta et hjertesalatblad rundt brødet. Velbekomme!
Slik lager du grillmerker på fransk hotdog-brød:
French hot dog- baguetter kan enten varmes kort på grillen, eller i grilljern et par minutter slik at de får lekre grillmerker. Om grillmerkene ikke er så viktig for deg, kan du alternativt varme brødene i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter.