Pølsebrødbaker’n er 50 år

Pølsebrødbaker’n er 50 år

Pølsebrødbaker’n på Langhus feiret 50 år mandag 11. mai og har bakt over seks milliarder pølse- og hamburgerbrød til det norske folk.

Det eksakte antallet er 6 359 899 954 pølse- og hamburgerbrød. Dette viser at nordmenn elsker pølser og hamburgere, og fra mai og utover sommeren er det høysesong for våre produkter. Det kjøres 3 skift i døgnet for å klare å dekke etterspørselen.

Pølsebrødbaker’n er en viktig lokal arbeidsplass og har opp gjennom årene sysselsatt nær 1200 medarbeidere i produksjonen. Vi er også opptatt av å sikre fremtidig rekruttering og er godkjent lærebedrift som tar inn lærlinger hvert år. Det er viktig å bevare lokale industriarbeidsplasser og vi har foretatt mange og store investeringer for å sikre at vi også i fremtiden skal være en solid hjørnestensbedrift.

Lantmännen Unibake er opptatt av lokalmiljøet og vi er opptatt av bærekraft. Det betyr blant annet at vi hvert år leverer 900 000 KW med varme til skolen og idrettsplassen som er våre nærmeste naboer. Vi fokuserer også på å redusere matsvinn i produksjonen og på å kutte plast og emballasje. I 2019 kuttet vi over 20 tonn plastemballasje i produksjonen på Langhus.

Bedriften har innført ekstra retningslinjer for å sikre produksjonen på Langhus mot smitte under corona. Dette innebærer at alle andre funksjoner utenom produksjonen har fått hjemmekontor. Pølsebrødbaker’n på Langhus har fokus på å være en trygg arbeidsplass for å sikre at alle pølseglade nordmenn får de aller beste pølsebrødene.