NYHET: Toppskåret pølsebrød

NYHET: Toppskåret pølsebrød

Har du prøvd den nye innovasjonen fra Hatting? De nye toppskårne pølsebrødene er utviklet i samarbeid med våre bakere og testet av forbrukere i reelle bruksituasjoner. Tilbakemeldingen var at toppskåret gjør serveringen enklere og ser finere ut på tallerkenen. Vi håper du også blir glad i pølsebrødene som vi i Hatting baker på Langhus sør for Oslo.

– Genialt! Hvorfor har ikke noen tenkt på det før?

Slik lød ett av svarene da Hatting testet sine nye toppskårne pølsebrød. Nå kommer de i REMA 1000-butikkene fra februar 2019.

Toppskåret – for enklere servering

Hatting kommer nå med nyheten toppskåret pølsebrød. Det er fine og grove pølsebrød i Høvding-serien som blir toppskåret.

Les mer om Høvding fine pølsebrød toppskåret.

Et toppskåret pølsebrød velter ikke, det ligger stødig og stabilt på tallerkenen. Perfekt når du for eksempel skal balansere store mengder pølser i en barnebursdag. Vi lot flere forbrukere teste de nye Høvding-pølsebrødene i en barnebursdag.

– Da vi var med på forsøket innså jeg at den toppskårne varianten var bedre; den satt oppreist på tallerkenen, svarte en av mødrene i testen.

Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef for pølse- og hamburgerbrød i Hatting syntes det var morsomt å teste dette i ekte forbrukersituasjoner. En barnebursdag må kvalifisere som en ekstremtest. Da flertallet likte toppskåret, visste vi at vi hadde en vinner.

Pølsebrødene fra Hatting er forbrukernes favoritt og produseres på Langhus like sør for Oslo. Fra februar 2019 selges de eksklusivt hos REMA 1000.