Grove nistebrød uten tilsatt sukker

Grove nistebrød uten tilsatt sukker

Nistebrød fra Hatting er ferdig stekte, flate brød uten tilsatt sukker som passer perfekt i matpakken eller på farten.

De firkantede brødene finnes i to varianter med 40 og 92 prosent grovhet og to og fire kaker på Brødskala’n.

Grove Nistebrød passer perfekt i matpakkenPerfekt i matpakken 

Nistebrød er løsningen for foreldre som vil ha et enkelt alternativ til barnas matbokser, god samvittighet og garanti for at brødet ikke blir tørt.

De ferdigstekte brødene finnes i pakninger på ti i frysedisken i butikken. De tiner på få minutter på kjøkkenbenken eller ferdig påsmurt i matpakken. Slik har man alltid riktig mengde ferskt grovbrød tilgjengelig – når man trenger det.  

Nistebrødene er perfekte i matpakken til barn i barnehage eller skole, som turmat eller rett og slett en matbit i farta. De egner seg også godt til en rask frokost eller som et mellommåltid. Og du trenger ikke planlegge. Nistebrødene tas ut av fryseren når du trenger dem.

Sjekk ut våre matpakketips med Nistebrød

Uten tilsatt sukker

Undersøkelser viser at nordmenn ønsker seg sunne alternativer i matpakken og er lei av å kaste brød som blir tørt og mugner. Derfor er Nistebrød helt uten tilsatt sukker og har sin plass i fryseren. 

Hatting Nistebrød uten tilsatt sukkerGrove nistebrød er laget med fullkorn og havregryn, er rik på protein og har fire kaker på Brødskala’n. Til tross for 92 prosent grovhet er brødet uten hele korn – i tråd med barnas preferanser.

Se ingrediensliste og næringsinnhold for Grove nistebrød

Nistebrød har to kaker på Brødskala’n med 40 prosent grovhet. Begge variantene er rike på fiber og inneholder kun naturlig sukker.

Se ingrediensliste og næringsinnhold for Nistebrød

Hvor kan Nistebrød kjøpes?

Du finner Hatting Grove nistebrød i frysedisken hos Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og de største Extra, Mega og Obs-butikkene. Joker har dem i sitt frivillige sortiment.

Nistebrød selges hos Meny og de største Kiwi og Spar-butikkene og kan etterspørres hos Joker og Bunnpris.