Vil du kaste mindre brød?

Vil du kaste mindre brød?

Er du opptatt av å redusere matsvinn? Våre frysemetoder sikrer at Hatting pølse- og hamburgerbrød har lang holdbarhet og at butikkene raskt kan etterfylle i stedet for å kaste overskuddsvarer.

Best før er ikke det samme som siste forbruksdag. Når du kjøper Hatting pølse- og hamburgerbrød i butikken er de stemplet med best før-dato. Så lenge de ser, lukter og smaker bra kan de fremdeles spises og brukes i restemat.

Se også disse tipsene får å redusere ditt matsvinn med fryst mat.

Bruk restene, lag deilig restemat

Hvis du har pølse- og hamburgerbrød til overs er det ingen grunn til å kaste dem. Bruk dem som panering til fiskepinner eller ha dem i toastjernet med ost og skinke, så får du en helt ny rett. Du kan også lage brødsmuler som kan fryses ned og brukes ved behov. Legg brødene med snittsiden opp i et par timer på kjøkkenbenken eller tørk dem et par minutter på lav varme i ovnen.

Ha de tørre brødene i en blender eller food processor og kjør dem til fine brødsmuler. Smulene kan brukes rett fra fryseren i en rekke deilige retter som kjøttboller, fiskegrateng, fiskepinner eller tilslørte bondepiker.

Her får du et par oppskrifter på hva du kan lage med brødrester.