Med grove pølsebrød og grønt på hjul
Tut og kjør! Grove pølsebrød med nystekt kyllingfilet og mye grønt, det er super hverdagsmat det!
Til 4 porsjoner kyllingfilet i pølsebrød trenger du
Ingredienser:
- 4 Høvding grove pølsebrød
- 200 g kyllingfilet, delt i tynne strimler
- 1 strøken ts salt
- ¾ ts nykvernet sort pepper
- Smør eller olje til steking
Grønt:
- Litt grønn salat
- ½ rød paprika, i tynne strimler
- ½ oransje paprika, i tynne strimler
- 4 skiver mango
- Dressing etter ønske
Hjul:
- 16 skiver agurk
- 16 tannpirkere (uten smak)
Slik lager du det:
- Krydre kyllingstrimlene, stek på høy varme i litt smør eller olje til kjøttet er gyllent og helt gjennomstekt.
- Varm pølsebrød i ovn ved 200 °C.
- Fyll pølsebrød med salat, stekt kylling, paprika og mango.
- Server gjerne med en rosa saus, rømmedressing, aioli, Kesam eller yoghurt naturell.
Tips!
Til de minste: En enkel rosa saus lager du ved å blande rømme og ketsjup, krydret med salt og pepper.
Til de voksne: Lag en rømmedressing med rømme som smakes til med sitron, salt og pepper. Bland gjerne inn finhakket dill eller gressløk.
Her finner du flere raske middager med Høvding pølse- og hamburgerbrød.