Med pesto, skinke og smeltet ost
Ship O’hoi alle landkrabber! Nå seiler vi til sjøs med en saftig pølsebrødpanini av pesto, skinke og ost.
Til 4 pølsebrødpanini trenger du
Ingredienser:
- 4 Høvding grove pølsebrød
- 4 ss pesto av god kvalitet
- 4 store skiver skinke, gjerne røkt
- 8 skiver hvitost
Seil:
- 4 tynne skiver agurk (lages med ostehøvel)
- 4 trekanter paprika 4 trespyd
Slik lager du det:
- Del pølsebrødene i to, smør pesto på bunnen, legg på skinke og ost på toppen.
- Varm paninien i et toastjern, eller i stekeovn på høy temperatur.
- Stikk trespyd med agurk og paprikaseil midt på paninien. Server gjerne med tomatsuppe toppet med krutonger laget av pølsebrødbiter.
Tips! Slik lager du krutonger: Kutt pølsebrød i små terninger, stek dem i litt smør på sterk varme til de er gylne!
Her finner du flere raske middager med Høvding pølse- og hamburgerbrød.
Pingback:15 tips som kutter brødsvinn - Hatting