Sprø fiskepinner i pølsebrød

Sprø fiskepinner i pølsebrød

Med saftig råkost og slalåmremulade

Wrooom wrooooom, en rask og digg middag på hjul får du med Høvding grove pølsebrød, mye grønt, pannestekte fiskepinner med slalåmstriper av remulade på toppen.

Til 4 porsjoner fiskepinner i pølsebrød trenger du

Ingredienser:
Råkost:
  • 100 g gulrøtter, strimlet
  • 100 g kålrot, strimlet
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss sitron
  • 1 ts sukker
  • Litt salt og pepper
Tilbehør:
  • Litt Crispisalat
  • 1 pk remulade
Hjul:
  • 16 skiver agurk
  • 8 cherrytomater delt i to
  • 16 tannpirkere eller
  • cocktailpinner
Slik lager du det:
  1. Bland sammen ingrediensene til råkostsalat, smak til med salt og pepper.
  2. Stek fiskepinner sprø i en panne eller etter anvisning på pakken.
  3. Varm pølsebrødene raskt i ovnen ved 200 °C. Legg salat og råkost nederst i pølsebrødet, varme fiskepinner over og tilslutt slalåmstriper med remulade. Dryss gjerne over nykvernet pepper for ekstra piff.
  4. Lag hjul av en agurkskive og en halv tomat. Fest med en tannpirker.
  5. Husk å fjerne tannpirkerne før du spiser 😉

Her finner du flere raske middager med Høvding pølse- og hamburgerbrød.