Wraps med pesto og parmaskinke

Wraps med pesto og parmaskinke

Wraps med pesto, parmaskinke og mozzarella er god mat i farta! Dette er en av våre favorittoppskrifter med Mini pizzabunn. La deg gjerne inspirere til å lage din helt egen variant! Vi anbefaler å varme pizzabunnene kjapt i brødrister rett før servering, da får du en myk og god wrap.

Til 6 wraps med pesto trenger du

1 pakke Hatting Mini pizzabunn
1 glass pesto (eller hjemmelaget pesto)
2 stk fersk mozzarella
12 skiver parmaskinke
Cherrytomater, delt i to
1 neve ruccola

Lun brødene i brødrister, ovn eller toastjern og smør dem med pesto. Riv mozzarella i biter og fordel utover den ene halvdelen sammen med parmaskinke, cherrytomater og ruccola. Pynt eventuelt med litt fersk basilikum, brett sammen og server.

Hjemmelaget pesto

100 g pinjekjerner
1 fedd hvitløk
2 never fersk basilikum
2 never finrevet parmesan
1/2 dl extra virgin olivenolje
Sitronsaft

Ha alt i en blender og kjør til du har en jevn masse. Spe med mer olivenolje hvis du ønsker en løsere konsistens. Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.

Lyst på mer inspirasjon til Mini pizzabunn? Her finner du alle oppskriftene!