Wraps med cottage cheese

Wraps med cottage cheese

Wraps med cottage cheese og skinke er perfekt proteinrik mat etter trening! Har du ikke alle ingrediensene i oppskriften, lager du din egen variant. Bruk gjerne det du har av rester etter ost, kjøtt og grønnsaker i kjøleskapet. Slik reduserer samtidig ditt matsvinn.

Vi anbefaler å varme Mini pizzabunn kjapt i brødrister rett før servering, da får du en myk og god wrap.

Til 6 wraps med cottage cheese trenger du

1 pakke Hatting Mini pizzabunn
1 beger (3 dl) cottage cheese
Gressløk, grovhakket
Sukkererter, delt i to
1 avokado
1 neve feltsalat eller ruccola
12 skiver kokt skinke
Fersk basilikum

Lun brødene kjapt i brødrister, ovn eller toastjern. Fordel cottage cheese på den ene halvdelen av hvert brød og topp med gressløk, sukkererter, avokado, salat og kokt skinke. Pynt eventuelt med litt fersk basilikum. Brett sammen og nyt 🙂

Lyst på mer inspirasjon til Mini pizzabunn? Her finner du alle oppskriftene!