Porsjonspizza med ost og skinke

Porsjonspizza med ost og skinke

Lag porsjonspizza når du får uventet besøk. Med Mini pizzabunn på lur i fryseren tryller du frem et raskt og godt måltid. Alle kan lage en egen porsjonspizza med hver sin favoritt-topping.

Til 6 porsjonspizzaer trenger du

1 pakke Hatting Mini pizzabunn
1 glass pizzasaus (eller hjemmelaget pizzasaus)
150 g revet ost
150 g Kokt skinke
ca 25 cherrytomater

Sett ovnen på 230 grader med et stekebrett inni.

Legg Mini pizzabunn utover et bakepapir. Smør ca 3 ss pizzasaus på hvert brød. Fordel revet ost og skinke. Dander med tomater.

Ta det varme stekebrettet ut av ovnen og dra bakepapiret med minipizzaene på stekebrettet og sett inn i ovnen.

Stek i 4-6 minutter.

Server eventuelt med et dryss fersk basilikum.

Hjemmelaget pizzasaus

1 boks hakkede tomater
2 fedd hvitløk
1/2 løk
1 ss tomatpuré
1 ts sukker
2 ss olje
Salt
Pepper

Finhakk løk og hvitløk og stek det blankt i litt olje. Tilsett tomater og tomatpuré og la det koke på lav varme i ca 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Bruk en stavmikser hvis du ønsker en helt glatt saus.

Lyst på mer inspirasjon til Mini pizzabunn? Her finner du alle oppskriftene!