Hvit pizza med hjemmelaget saus

Hvit pizza med hjemmelaget saus

Hvit pizza smaker nydelig med grønnkål eller spinat og saftig kjøtt! Her får du oppskriften på en nydelig hjemmelaget hvit pizzasaus, men du kan gjerne bruke Crème Fraîche istedenfor hvis du vil spare tid.

Til 6 hvite pizzaer trenger du

1 pakke Hatting Mini pizzabunn
1 beger Crème Fraîche (eller hjemmelaget hvit pizzasaus)
2 never grønnkål
1 fedd hvitløk, i tynne skiver
1 rødløk, i tynne ringer
ca 200 g biffstrimler (eller det du har av kjøttrester)
100 g revet ost

Sett ovnen på 230 grader med et stekebrett inni.

Kutt grønnkålen i små biter og kok den i lettsaltet vann i 1-2 minutter. Avkjøl og tørk kålen godt.

Legg Mini pizzabunn utover et bakepapir. Smør ca 3 ss hvit pizzasaus eller Crème Fraîchepå hvert brød. Fordel grønnkål, hvitløk, rødløk og biffstrimler på pizzaene og topp med revet ost.

Ta det varme stekebrettet ut av ovnen og dra bakepapiret med minipizzaene på stekebrettet og sett inn i ovnen.

Stek i 4-6 minutter.

Hjemmelaget hvit pizzasaus

200 g kremost
Revet skall av 1/2 sitron
1 ss sitronsaft
1 neve finrevet parmesan
1 fedd hvitløk, finrevet

Rør samen alle ingrediensene og smak eventuelt til med sitronsaft, salt og pepper.

Lyst på mer inspirasjon til Mini pizzabunn? Her finner du alle oppskriftene!