Rundstykker med bacon, sopp og leverpostei

Rundstykker med bacon, sopp og leverpostei

En nydelig kombinasjon til frokostbordet er nystekte rundstykker med bacon, sopp og leverpostei eller paté av god kvalitet. Dekk et hyggelig frokostbord og sett bacon, sopp og rundstykker på bordet mens det fremdeles er varmt.

Et godt tips er å steke bacon i ovnen i stedet for i stekepanne. Du slipper å tilsette smør eller olje, og resultatet blir sprøtt og deilig!

Til rundstykker med bacon, sopp og leverpostei trenger du

En pose Håndværk rundstykker
Leverpostei eller paté
Bacon
Sopp
Smør
Hvitløk
Timian
Salt
Pepper
Cornichons eller sylteagurk

Fordel baconstrimlene på et stekebrett med bakepapir og stek dem på 200 grader i cirka 15 minutter.

Stek soppen på høy varme i smør med litt hvitløk, timian, salt og pepper. Du kan fint forberede soppen dagen før, men den blir best hvis du varmer den litt før den settes på bordet.

Som tilbehør passer det godt med sylteagurk eller cornichons.

Kjøttfritt alternativ

Ønsker du et kjøttfritt alternativ? Bytt ut leverposteien med hummus og bacon med strimler av ovnsstekt squash eller aubergine.

Her finner du Hattings utvalg av rundstykker.