NY OG BEDRE OPPSKRIFT: Grove rundstykker

NY OG BEDRE OPPSKRIFT: Grove rundstykker

Grove rundstykker uten hele korn er vår bestselger og har vært et fast innslag på nordmenns frokostbord i mange år. Nå har de kjente og kjære rundstykkene fått et lite løft både inni og utenpå. 

Det første du kanskje legger merke til, er den fine nye posen med en friskere blåfarge. Rundstykkene inni posen har fått en ny og bedre oppskrift som gir deg mykere og luftigere rundstykker med en tynn og sprø skorpe. Vi har økt grovhetsprosenten fra 58% til 67% og redusert litt på saltmengden. Som følge av det har Grove rundstykker nå fått Nøkkelhullsmerket. Våre bakere har også justert på litt på bakemetoden. 

– Vi har jobbet baketeknisk men fremgangsmåten i bakeriet for å få dem luftigere og litt grovere, samtidig som vi har bevart den klassiske smaken alle elsker, forteller Gunnar Ragnarsson, Hattings baker.

Nytt design i frisk blåfarge

Fra februar 2019 kommer du til å oppdage en ny og frisk blåfarge i frysedisken. Posene til Grove rundstykker har fått et nytt et nytt og friskt design. I tillegg til Grove rundstykker, er det Møllehjul, Solsikkebriks, Danske rundstykker og nyvinningen Mini pizzabunn som i første omgang får kle seg i de nye blå posene.

Rundstykker fra Hatting er for mange en selvskreven del av et deilig frokostbord. Til det nye designet har vi hentet inspirasjon fra en annen evig klassiker på frokostbordet: servise med blått stråmønster.

Disse mønstrene ble tradisjonelt håndmalt og hver produsent hadde sin egen unike variant. Hattings egendesignede mønster er et uttrykk for det solide håndverket, de gode råvarene og den lange erfaringen som ligger bak produktene, samt Hattings historie som strekker seg tilbake til 1947. Det er byrået Dinamo står bak designet.