Omelettmuffins

Omelettmuffins

Har du prøvd å lage omelett i muffinsformer? Hjemme hos oss er det noe av det beste barna kan få til middag eller kveldsmat. Sett fram skåler med f.eks brokkoli, tomater, vårløk, pølser, chorizo, skinke og ost, og la barna lage sine egne muffins. Server omeletten med varme rundstykker med godt smør. Og husk – rester av gårsdagens omelett smaker nydelig i matpakken dagen etter!

Til omelettmuffins

12 egg
2 ss melk
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
50-100 gram parmesan
Brokkoli, paprika, vårløk, skinke, chorizo

Til omelettmuffins passer det fint med Grove rundstykker.

Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen melk, egg, bakepulver og ost. Smak til eggeblandingen med salt og pepper. Om alle ønsker likt fyll kan du tilsette det du ønsker av grønnsaker og kjøtt direkte i eggeblandingen. Hvis barna ønsker å lage hver sin, kan de legge ønsket fyll i muffinsformer før du heller over eggeblandingen til slutt. La muffinsene steke i ca 25 minutter.

Omelettmuffins med rundstykker

Her finner du flere enkle middager.

Tekst og bilder: @familiematblogg