Folket har talt: Høvding pølsebrød blir sideskåret

Folket har talt: Høvding pølsebrød blir sideskåret

Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går vi nå tilbake til den klassiske sidekutten på Høvding pølsebrød. Vi lanserte Høvding toppskåret pølsebrød i februar. Vår intensjon var at de nye pølsebrødene skulle gjøre serveringen lettere, for eksempel i barnebursdager der man serverer mange pølser samtidig og gjerne vil at de står stødigere på tallerken eller fat.

I etterkant av lanseringen har vi fått flere tilbakemeldinger fra folk som ikke ønsker at Høvding pølsebrød skal kuttes fra toppen.

– Kan dere være så snill å kutte pølsebrødet fra siden som før? Er forferdelig tungvint når de er kuttet fra toppen. Kommentar fra mann på Facebook.

– Pølsa detter jo nesten ut og det er ikke plass til tilbehør på pølsa 🙂 blir bare klin for store og små under middagen. Synes dere bør gå tilbake til gamlemåten! Kommentar fra kvinne på Facebook.

Det er ingen skam å snu

På bakgrunn av dette har vi besluttet å gå tilbake til sidekuttet pølsebrød i Høvding-serien. Vi har et lite lager med toppskåret pølsebrød som skal ut i butikk først. Ifølge våre prognoser vil sidekuttet Høvding grove pølsebrød være tilgjengelig fra begynnelsen av juni. Sidekuttet Høvding fine pølsebrød vil være tilgjengelig mot sluttet av juli. Tilgjengeligheten i hver enkelt butikk vil variere i en overgangsperiode.

– Vi håper forbrukerne nå tar imot sidekuttet Høvding pølsebrød med åpne armer når de gradvis kommer tilbake i butikken. Vi lanserte et produkt vi hadde tro på, men har ingen problemer med å snu. Vi setter virkelig pris på alle som har skrevet til oss og gitt oss ærlige tilbakemeldinger. Det er en stor verdi for oss å være tett på folks følelser og preferanser, sier Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef for pølse- og hamburgerbrød i Hatting.

For de som fremdeles vil ha toppskåret pølsebrød anbefaler vi True Style Bistro pølsebrød, som er et glanset og saftig pølsebrød inspirert av brioche. Dette er et større toppskåret pølsebrød med mer plass til pølse og fyll – samtidig som den står stødig ved servering.

Pølsebrødene fra Hatting er forbrukernes favoritt og produseres på Langhus like sør for Oslo. Fra februar 2019 selges de eksklusivt hos Rema 1000.