Pitabrød med grillet halloumi og grønnsaker

Pitabrød med grillet halloumi og grønnsaker

Pitabrød kan fylles med det du vil, enten du ønsker kjøtt eller vegetaralternativer, tradisjonelle eller mer eksotiske smaker eller har restemat du vil bruke opp. Denne raske og smakfulle vegetarretten med deilig halloumiost og grønnsaker bør prøves!

Ferdigstekte myke pitabrød er myke og saftige og kan tine på benken mens du tilbereder fyllet.

Til 4 pitabrød trenger du:

1 pk Hatting Ferdig stekte Myke pitabrød
1 pk halloumi
1/2 squash
2 paprika
1 lime
2 never brønnkarse eller ruccola
1 avocado
1 dl mandler
1 beger hummus (eventuelt lag din egen)

Ingredienser til urteolje:

1 dl olivenolje
1 bunt bladpersille
1 neve koriander
1 fedd hvitløk
1 lime

Slik gjør du:

Tin fire pitabrød på benken. De tiner på omlag åtte minutter eller kan lunes i ovnen eller brødristeren rett fra fryst tilstand hvis ønskelig.

Lag urteolje først så smakene får satt seg godt. Finhakk hvitløk og urter og ha i en bolle med olivenolje. Skvis over saften av én lime og bland godt.

Del squash og paprika i biter og grill disse i en grillpanne om du har. Stekepanne egner seg også. Grovhakk mandler og pannestek disse i en tørr stekepanne. Del avocado i skiver. Del deretter halloumi i grove skiver og stek dem i en grill- eller stekepanne til de blir gyldne.

Fyll pitabrødene med grillede grønnsaker, litt brønnkarse eller ruccola, avocado og varm halloumi. Topp med god hummus og urteolje og server som en deilig lunsj eller kveldsnack.