NYHET: Ferdig stekte pitabrød – må kun tines

NYHET: Ferdig stekte pitabrød – må kun tines

Myke pitabrød fra Hatting er ferdigstekte tilbehørsbrød som ikke trenger oppvarming for optimal spiseopplevelse.

Brødene er myke og luftige i løpet av få minutter på kjøkkenbenken.

Stort bruksområde og mindre svinn

Du kan altså ta opp av fryseren akkurat så mange pitabrød du trenger – når du trenger dem. Det betyr også mindre svinn! Brødene tiner på under ti minutter og passer perfekt til middag, en litt mer spennende matpakke eller et enkelt mellommåltid. Fyll i ønsket fyll eller bruk brødet som bunn til en herlig sandwich eller pizza.

Se ingrediensliste og næringsinnhold for ferdig stekte Myke pitabrød.

Fyll pitabrødet med det du vilFerdig stekte Myke pitabrød

Vi vet at barnefamilier er de som kjøper mest pita. De er også de med minst tid til rådighet. Småbarnsforeldre ønsker seg derfor enkle matløsninger, for ikke å glemme spennende alternativer til matpakka. Ferdig stekte pitabrød kan være løsningen på begge deler.

Trenger du inspirasjon til hva du kan fylle pitabrødet med? Vi anbefaler deg å prøve den raske og smakfulle vegetarretten med grillet halloumiost og grønnsaker som pryder pitabrødpakningen.

Ta også gjerne en titt på våre serveringsforslag som blant annet inkluderer pita med grillet kylling og avokadotzatziki.

Hvor kan Myke pitabrød kjøpes?

De ferdigstekte brødene finnes i godt synlige, røde pakninger på seks pitabrød i frysedisken hos Coop, Meny og Eurospar, mens Joker og Spar har dem i sitt frivillige sortiment.

Tinte produkter kan oppbevares tre dager i romtemperatur, men bør ikke fryses igjen. Om du ønsker det, kan selvfølgelig brødene lunkes i ovnen, brødristeren eller toastjernet.