NYHET: Familiens pølsebrød blir mer lekne

NYHET: Familiens pølsebrød blir mer lekne

Familieserien Høvding hamburger- og pølsebrød har fått et mer lekent design som fanger typiske brukssituasjoner.

Samtidig utvides serien med nyheten Høvding Fine hamburgerbrød og Chicago pølse- og hamburgerbrød innlemmes i det gule universet.

Posene viser brukssituasjoner

Illustrasjon Chicago pølsebrødDe gule posene viser nå to lekne pølse- og hamburgerkarakterer i situasjoner som forbruker vil kjenne seg igjen i. De er blant annet i bursdagsselskap, på tur i fjellet og på stranden. Figurene er utviklet av illustratør Frode Skaren i byHands i samarbeid med Dinamo.

Chicago-posene har også blitt en del av det lekne, gule universet. Både Høvding og Chicago var opprinnelig to ulike måter å skape en kobling til amerikansk kultur og fast food på. Koblingen mot Amerika er beholdt for Chicago-produktene gjennom illustrasjoner av “Hamburgerbrødet” og “Pølsebrødet” på en amerikansk diner.

Nye hamburger- og pølsebrød

Parallelt med det nye designet, er Høvding-serien utvidet med et helt nytt produkt, Fine hamburgerbrød. Disse passer perfekt til barnebursdagen eller et herlig grillmåltid og kommer i pakker på seks.

Illustrasjon Høvding grove hamburgerbrødSamtidig har Høvding grove pølsebrød og hamburgerbrød fått ny, bedre smak. Disse kommer med henholdsvis 10 og seks brød i posen og er en fin måte å få i barna mer grove kornprodukter og kostfiber i hverdagen.

Høvding-serien inneholder altså noe for enhver smak og anledning, enten man ønsker tradisjonelle fine pølse- og hamburgerbrød eller sunnere alternativer.

Alle Høvding- og Chicago-produktene finnes hos REMA 1000.

Vær kreativ med pølsebrødet

Her finner du tips til hvordan du kan bruke pølsebrød og hamburgerbrød til å lage spennende måltider.

Inspirasjon og oppskrifter med pølsebrød 
Ideer til alternative hamburgere

Har du pølsebrød til overs?
Det skjer jo at man har hamurger- eller pølsebrød til overs. Da kan du fylle med det du ønsker – gjerne ost og litt tomatsaus eller ketchup – varme opp i toastjern eller stekeovn, og vips så har du en herlig panini.