NYHET: Familierundstykker bakt i Norge

NYHET: Familierundstykker bakt i Norge

Nyheten Grove og Fine familierundstykker er bakt ved vårt eget håndverksbakeri i Lier utenfor Drammen og er et kortreist innslag på frokostbordet.

Rundstykker med surdeig i steinovn

Grove familierundstykker i poseRundstykkene er laget med levende surdeig som gir en mild syrlighet. Samtidig er de bakt i steinovn der den intense varmen fra steinen gir produktene en sprø, tynn skorpe utenpå en myk og saftig innside.

Våre bakere bruker sin lange erfaring fra bakerfaget til å utvikle rundstykker tilpasset norske ganer.

Med en fin variant toppet med sesamfrø og et grovt alternativ med meldryss og tre kaker på Brødskala’n, håper vi hele familien vil finne sitt favorittrundstykke.

Se ingrediensliste og næringsinnhold for Grove familierundstykker og Fine familierundstykker.

Dansk lidenskap i Norge

Fine familierundstykker i poseHatting har sitt utspring i Danmark og er tuftet på dansk baketradisjon og ekspertise. Hovedproduksjonen vil fortsatt skje der, men norske forbrukere ønsker seg mer kortreist og bærekraftig mat.

Dette kan vi tilby fra vårt moderne bakeri i Lier. Dette er bakgrunnen for slagordet “Bakt med dansk lidenskap i Norge” som pryder posene til Grove og Fine familierundstykker.

Hatting Grove og Fine Familierundstykker fås kjøpt hos REMA 1000.

Mindre svinn med frosne rundstykker

Ved å velge fryst brød, får du bedre kontroll over forbruket ditt. Du kan ta ut akkurat så mange rundstykker du trenger akkurat når du trenger dem, og unngår tørt og muggent brød som må kastes.

Frosne rundstykker legges på rist som plasseres midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i tre minutter før servering. Er rundstykkene tint, kan steketiden reduseres med tre til fem minutter.

Har du stekt for mange rundstykker?

Om du likevel har stekt for mange rundstykker, kan du legge dem i en lufttett boks eller pose til dagen etter. Da kan du fukte dem raskt under rennende vann og steke på nytt i tre minutter på 230 grader. Vips, så har du ferske og gode rundstykker!

Har du brød eller brødprodukter til overs? Sjekk ut disse oppskriftene som hjelper deg å bruke opp overskuddsbrødet.